Månadens erbjudande!

Topp till tå 120 min

Lyxig behandling när du vill unna dig något extra.Ansiktsbehandling som innefattar, rengöring, peeling, mask, hårbottenmassage och återfuktning. Avslutar sedan med en mjukgörande och avslappnande helkroppsmassage.

1500 kr

Ansiktsbehandling 80 min

Resultatinriktad och skräddarsydd ansiktsbehandling som är

anpassad efter ditt specifika hudtillstånd och dina önskemål. 

960 kr

Ansiktsbehandling 60 min

Resultatinriktad och skräddarsydd ansiktsbehandling som är

anpassad efter ditt specifika hudtillstånd och dina önskemål. 

760 kr

Anti ageing – Guldbehandling 80 min

Lyxig och cellförnyande behandling med antiaging effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till trött och livlös hud.
 

En lyxig, avslappnande behandling med 30% AHA-syra och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar den lyxiga ”guldmasken” och speciella ”ögonpads” som intensivt återfuktar, reparerar, ger ökad spänst och beskyddar. Sist men inte minst formas brynen för att ge ögonen ett lyft.
 

Ingår:
Rengöring, 30% AHA-syra, portömning, formning av bryn, massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, ögonpads, specialmask ”guldmask”, ögonkräm och dagkräm

960 kr

Ansiktskur Energi 60 min

En härlig och energigivande behandling där du får det bästa av två. Ansiktskur kombinerad med rygg och nackmassage.

Vi börjar med att massera upp spänningar i rygg och nacke (ca 20-30 min) därefter får du en direkt uppfräschning av ansikte med rengöring, enzympeeling som tar bort döda hudceller och anpassad mask. Avslutar med återfuktning. 

En riktig -må bra behandling!

 

Du kan välja att lägga till AHA-syra pensling 150kr

820 kr

Kemisk peeling/AHA syra behandling

 

440 kr

Kemisk peeling/AHA Kur (sex tillfällen) 30 min

2500 kr

Express

För dig som vill ha en effektiv och något kortare ansiktsbehandling.
Ger din hud direkt uppfräschning och lyster.
I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, AHA-syra peeling, anpassad mask, hårbottenmassage, serum samt fuktgivande ansiktscréme och ögoncréme.

580 kr

Tonårskuren 60 min

I samband med puberteten kan ungdomar ofta få problem med acne, tilltäppta porer och orenheter i hyn. Tonårskuren (gäller upp till 18 år) är en djuprengörande ansiktsbehandling som kan förbättra hyn avsevärt. Vi ger även ditt barn tips och råd hur han/hon kan sköta huden på bästa sätt.

695 kr

Please reload