top of page
IMG_8473_edited.png

Strong Teen
 

 För dig som är tonåring och vill träna tillsammans med andra unga. Vi tränar ofta i form av en  styrkecirkel. Du tränar och har kul utan krav på prestation eller tävling. Träningen avslutas med en skön avslappning. 

 

Måndagar kl 16.45-17.30  start 21/8-11/12

(Uppehåll på höstlovet)

  
Anmälan görs till:

info@strongbodyandmind.se 
 

Strong Teen kan ge dig fördelar som: 

  • Ökad självkännedom och kroppsmedvetenhet

  • Stark och smidig kropp

  • Bättre kroppshållning

  • Ökad muskelstyrka

  • Ökad balans och rörlighet

  • Ökad koncentrationsförmåga

  • Minskad stress och oro

Tonårsyoga

 Vi lever i ett hektiskt samhälle med mycket intryck. Många barn och unga upplever en ökad stress som kan påverka hälsan negativt. Perioden från att vara ett barn till att bli tonåring är en tid i livet då vi påverkas mycket, vi bygger vår identitet och ska så småningom frigöra oss från familjen. Vi ska förhålla oss till skolan, kompisar, sociala medier och ta in det som händer i världen utanför oss samtidigt som det händer mycket inom oss, både själsligt och kroppsligt. Att utöva yoga som ung kan vara ett utmärkt sätt att öka tilltron till sig själv och hantera känslor och tankar. I en period då det stormar mycket kan yogan ge verktyg för att stärka självkänslan och skapa utrymme för reflektion.

Vi har ingen planerad start HT-2022 men gör gärna en intresseanmälan om framtida klasser. 


Anmälan görs till:

info@strongbodyandmind.se

Familjeyoga 

 

Familjeyoga med Erika Söderström, barnyogaledare och yogalärare med bakgrund i barnteater.

 

"I familjeyogan använder jag mig av fantasifulla sagor för att leda barnen genom en interaktiv berättelse och oftast med ett tema som kan handla om självkänsla, vänskap, natur/hållbarhet och viljan att vara modig.

Sagoyogan är en föreställning där barnen medverkar. Yogastunden är både rolig och rogivande och vi tränar balans, styrka, smidighet och fokus. Barnen får öva sig på att lära sig använda sin andning för att hitta lugn och kraft. Familjeyoga är ett härligt sätt att umgås på, utifrån barnens villkor. Att yoga tillsammans är roligt och en fin gemensam upplevelse!"

 

Barn och vuxna yogar tillsammans utifrån sina förutsättningar, inga förkunskaper krävs. Passar barn från ca 4 år och uppåt. 

 

Pris 950 kr 5 ggr.

(En vuxen & ett barn) extra barn 50 kr per tillfälle)

Drop-in 200 kr i mån av plats.


Plats: Sjöviksvägen 132 Liljeholmskajen


Intresseanmälan till info@strongbodyandmind.se

bottom of page